Diana Grigore
481 vizualizări 24 mar 2019

„L-am cunoscut la recepţia de <Lincoln Day> şi pe Donald Trump Jr., fiul Preşedintelui Statelor Unite, care mi-a spus că a vizitat România şi că i-a placut foarte mult în ţara noastră, iar eu i-am adresat invitaţia de a reveni la Bucureşti. Facem ce trebuie pentru România şi viitorul nostru euro-atlantic. Doar aşa putem face din nou România puternică şi mare”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

Tomac a participat vineri seara la ”Lincoln Day”, sărbătorită pe domeniul preşedintelui SUA, Donald Trump, în Florida la reşedinţa Mar-a-Lago. El a fost invitat la acest eveniment de Partidul Republican.

”Acasă la Preşedintele Trump. În această seară am fost invitat la reşedinţa din Florida a Preşedintelui Statelor Unite, Donald Trump, la o cină festivă organzată de Partidul Republican cu prilejul “Lincoln Day”. Am răspuns acestei invitaţii din partea partenerilor mei politici din Statele Unite, deoarece eu cred cu tărie în parteneriatul dintre statele noastre. Gazda noastră, familia Trump, a oferit tuturor celor prezenţi o adevărată lecţie de patriotism. A fost o seară în care am auzit multe lucruri frumoase despre America şi despre cum se face politica activa în cea mai veche şi consolidată democraţie din lume”, a anunţat pe Facebook Eugen Tomac.

Foto: Eugen Tomac/ Facebook

Citește și: