248 vizualizări 22 mai 2019

"Eu îl înţeleg pe Iohannis că e disperat, dar e vina mea sau a altuia? Păi ăsta a uitat întrebările pe care le-a pus. Ce să înţeleagă lumea? În primul rând, întrebările alea nu au fost făcute de el. Da chiar atât de minte scurtă să ai să nu reţii două propoziţii? Despre referendumul ăsta...La Parchetul General este o sesizare de la SRI în care mi s-a spus domnule vedeţi că Dragnea şi conducerea PSD vor să boicoteze referendumul. Da, domnule, eu aşa am primit informaţia din Parchetul General, dacă nu e aşa, să mă contrazică, că totuşi documentele astea rămân. Nu ştiu, i-o controla cineva", a declarat Liviu Dragnea, la România Tv.

Liderul PSD a anunţat că social democraţii susţin temele referendumului.

"Eu dacă spun că merg să votez la referendum şi spun domnule mergeţi şi votaţi la referendum şi votaţi da, mă ia ca în 2012, nu? Dacă spun eu nu merg la referendum şi nu votez, se spune ah deci boicotezi referendumul. Aşa, mai bine, nu vorbesc despre el. E clar. Partidul a vorbit prin vocea mea că noi susţinem temele de la referendum, ca teme", a completat Liviu Dragnea.

Întrebată dacă este supărat pe premierul Viorica Dăncilă, care a anunţat că va vota la referendum, neanunţând însă şi cum anume va vota, Liviu Dragnea a replicat: "Doamne fereşte. Foarte bine, este o ţară liberă!".

 

Citește și: