91 vizualizări 5 iun 2016

''Am înţeles că încrederea pe care am primit-o azi nu este un cec în alb, este un vot care ne responsabilizează'', a fost prima reacţie a lui Dragnea după anunţarea victoriei la Bucureşti.

El a susţinut că principalele responsabilităţi ale PSD vor fi dezvoltarea României, dezvoltarea comunităţilor, ridicarea nivelului de trai şi ''să ne asigurăm că niciun român nu este lăsat singur''.

''Vreau de asemenea să îi asigur pe toţi românii că astăzi pentru noi este o zi importantă. Este o zi importantă pentru procesul de modernizare al partidului, este o etapă importantă pe care am atins-o. Am avut din cei 45.000 de candidaţi peste 20.000 de candidaţi noi. Astăzi PSD a arătat că poate să fie diferit - atât faţă de celelalte partide, cât şi faţă de trecut, faţă de ce a fost partidul în trecut'', a subliniat liderul PSD.

''Vreau să le mulţumesc tuturor românilor care astăzi s-au prezentat la vot şi care au lăsat treburile personale pentru a pune umărul la dezvoltarea şi viitorul comunităţilor lor. Vreau să mulţumesc tuturor colegilor mei din partid din organizaţiile locale şi judeţene care au dus o campanie ambiţioasă, curajoasă şi decentă'', a mai spus el.

Citește și: