351 vizualizări 13 mai 2019

„Nici vorbă, nu. Sunt destui care, e acelaşi scenariu care a început să spună pe surse, sunt probleme. Nici vorbă, ne-am întâlnit vorbim, dumneaei merge în campanii într-o parte, eu merg în altă parte, câteodată ne mai întâlnim, nici vorbă. La mine nu (întrebat dacă aceste zvonuri afectează partidul – n.r.). Cred că ăsta e interesul dar oamenii sunt conectaţi la campania electorală, nici vorbă”, a afirmat Liviu Dragnea, luni, la Antena 3.

Întrebat dacă ar putea cădea în capcana sistemului securist despre care a vorbit, Liviu Dragnea a răspuns: „Eu am toate speranţele pentru că ar fi ceva greu de imaginat ca doamna Dăncilă să se fi schimbat faţă de acum 15-20 de ani de când ne cunoaştem”.

Chestionat dacă vom avea miniştri plini înainte de alegerile prezidenţiale, liderul PSD a replicat: „Doar dacă intrăm cu remanierea în Parlament. Eu nu am niciun dubiu. Orice propunere făcută va fi respinsă de Iohannis. Încalcă Constituţia. Treziţi-vă. Pentru ăsta nu mai există Constituţie”.

Reacţia acestuia vine în contextul în care Viorica Dăncilă a declarat că a fost împotriva restructurării, în ciuda opiniilor mai multor colegi din PSD. Premierul a mai spus că se aştepta ca preşedintele Iohannis să refuze primele propuneri de miniştri făcute de coaliţia PSD-ALDE. Şeful Executivului a adăugat că aşteaptă motivarea preşedintelui Klaus Iohannis în cazul refuzului celor trei miniştri pentru a vedea care au fost cauzele de legalitate care au stat la baza deciziei.

Pe de altă parte, Liviu Dragnea a afirmat în mai multe rânduri că premierul poate veni cu remanierea în Parlament, pentru ca şeful statului Klaus Iohannis să nu mai poată refuza miniştri.

 

Citește și: