1195 vizualizări 24 sep 2017

"În primul rând mi se pare un atac violent la o altă putere a statului, pentru că noi discutăm despre o Hotărâre de Guvern, printre alte sute de Hotărâri de Guvern cum au fost şi altele. Noi discutăm despre un transfer nu către un privat, ci către un CJ, deci de la public la public.

Acolo este vorba despre o suprafaţă plină de bălării şi de nişte betoane, pe care noi le ştim de copii, că acolo am copilărit. Această proprietate a fost trecut de la administraţia publică a statului la Consiliul Judeţean Teleorman şi atât. Am văzut mai multe şi am citit mai multe despre alte lucruri. 99% dintre bălţile din România sunt închiriate către firme, care le exploatează piscicol", s-a apărat Dragnea la Antena 3.

Liviu Dragnea a mai precizat că el consideră că dosarul este făcut pentru a distruge PSD.

"După părerea mea dosarul ăsta este o ficţiune. Sigur, are consecinţe reale, cu două doamne ministru foarte, foarte importante. În acest moment miza nu cred că mai sunt eu, miza este PSD. Pe de altă parte au început să apară stenograme, discuţii despre raportul Inspecţiei Judiciare, lucruri care provoacă foarte mare agitaţie şi acţiuni de genul ăsta. Fac toate asta pentru a putea spune că raportul Inspecţiei Judiciare a ieşit rău pentru că au început acţiunile împotriva PSD", consideră preşedintele PSD.

„Am primit mesaje că vor să-mi ia şi copilul. E un atac şi la domnul Tăriceanu, la coaliţie. Eu, domnul Tăriceanu, PSD, Guvernul suntem ţintă”, a mai spus Dragnea.

El a spus că nu am fost chemat la DNA pentru a da explicaţii în acest dosar.

Întrebat dacă se aşteaptă să fie chemat la DNA, Dragnea a răspuns: „Cred că da. În (dosarul n.r.) ăsta, în altele...”

Dragnea a evitat să se pronunţe asupra posibilităţii ca vicepremierul Sevil Shhaideh să demisioneze, menţionând că va exista o discuţie luni în BPN, unde se va pronunţa atât el cât şi premierul Tudose pe această speţă.

Citește și: