Gandul.info
Cătălina Mănoiu
1062 vizualizări 1 mar 2018

"Oricine vine în România are curiorizăţi pentru că este o ţară frumoasă şi se întâmplă lucruri. Cred că a venit animat de gânduri bune pentru a lămuri aspecte care generează controverse şi a vrut să genereze un dialog real şi direct. Cred că a venit animat de gânduri bune", a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat dacă este de părere că îndoielile oficialilor europeni s-au risipit cu această vizită, Dragnea a spus că e nevoie de o colaborare de durată, care să fie directă.

"Cred că unul dintre motive a fost să se stabilească un dialog direct. Mă bucur că eu am făcut primul propunerea. Nu se poate risipi doar într-o zi (n.r.: neîncrederea). Eu nici nu îmi doream pentru că însemna că este nerealistă. Îndoielile se vor risipi când va fi o comunicare serioasă şi realistă", a mai afirmat Dragnea.

Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat joi referitor la discuţia cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, că social-democraţii mai degrabă ar discuta despre locuri de muncă, sănătate şi învăţământ, şi mai puţin despre reforma judiciară.

Citește și: