Departamentul Politic
1882 vizualizări 16 mar 2019

UPDATE 16:10 "A mai avut o repriză de discopatie sciatică. S-a acutizat chestia asta. Astăzi de abia mai stătea în picioare să vorbească de durere. Am insistat să se ducă să îşi facă un RMN să îşi facă analize şi să asculte sfatul medicul. După şedinţa de la PSD Ilfov ne-am împărţit. Eu şi colegul mei Mircea Drăghici am plecat spre Brăila, iar dumnealui a plecat spre Bucureşti. Domnul Dragnea a plecat la spital, unde medicul îi va face RMN, analize", a declarat Codrin Ştefănescu, secretarul general al PSD, pentru MEDIAFAX.

Acesta a mai spus că în funcţie de starea sa va pleca sau nu în cursul zilei de mâine la Brăila.

Liderul PSD a început să acuze dureri de spate în special după discursul de la Târgovişte, de vineri, acolo unde a şi menţionat la pupitru că este foarte rece.

Discopatia lombară apare în urma unor traume fizice repetate şi a presiunii constante şi îndelungate exercitatea asupra coloanei vertabrale.

Ştirea iniţială. Preşedintele PSD Liviu Dragnea a plecat rapid de la conferinţa de presă ce avea loc sâmbătă la Snagov, potrivit unor surse politice acesta acuzând dureri în zona spatelui. Sursele citate spun că în funcţie de starea sa va decide în următoarele ore dacă merge la spital.

"Vă mulţumesc, sincer nu mai pot să stau din păcate", a spus Liviu Dragnea la Snagov, după 10 minute de declaraţii în faţa presei.

Surse politice au declarat pentru MEDIAFAX că liderul PSD a început să acuze dureri de spate în special după discursul de la Târgovişte, de vineri, acolo unde a şi menţionat la pupitru că este foarte rece.

Sursele citate au mai spus că liderul PSD a plecat de la Snagov sâmbătă acasă cu maşina, în schimb ia în considrare să meargă la un medic, dacă starea sa se menţine.

Liviu Dragnea se află de câteva zile în turneu la organizaţiile locale PSD, iar duminică ar trebui să fie la Brăila. Prezenţa sa este condiţionată însă de starea sa de sănătate.

foto: Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Citește și: