Laura Petrescu
1891 vizualizări 19 mai 2019

„Am auzit pe cel mai mare mut pe care l-a dat politica românească, care a început să facă gălăgie. Credeţi că are ceva de spus, credeţi că are vreun proiect pentru ţară? Credeţi că are vreun gând bun pentru România? El şi ai lui fac gălăgie pentru a acoperi sunetul creşterii economice scos de motoarele economie şi agriculturii, produs de creşterea pensiilor şi salariilor, este zornăitul banilor din buzunarele românilor, produs de maşinăria PSD, care s-a pus în mişcare”, a spus la mitingul PSD de la Târgovişte Liviu Dragnea.

El a mai afirmat că preşedintele Klaus Iohannis a promovat ura între români, dezbinarea şi războiul „români între români”.

„Acest om nu-şi poate iubi ţara. De ce credeţi, chiar dacă institutele din România, instituţiile străine au arătat care este creşterea economică a României - a doua din Europa, al treilea an, peste 5% creştere economică, de ce credeţi că el şi ai lui stau în gură cu cifrele mincinoase? Pentru că şi-ar dori ca Roomânia să o ducă rău doar-doar îi merge rău PSD. Între noi şi ei este o mare diferenţă. În primul rând noi iubim democraţia, Iohannis şi ai lui vor să o distrugă, noi iubim alegerile, credem în alegeri, Iohannis crede în servicii, noi vrem să câşltigăm la vot, Iohannis vrea să câştige cu procurorii”, a mai spus Dragnea.

Liderul PSD a mai afirmat că există un „război securist” dus de şeful statului cu social-democraţii.

„Noi creştem, România, Iohannis vrea să o ţină-n loc. (...) Azi ne confruntăm cu un război securist dus de Iohannis. Nu noi am dorit acest război, dar sunterm obligaţi să-l ducem şi să câştigăm”, a mai spus Dragnea.

Citește și: