Gabriel Pecheanu
362 vizualizări 20 apr 2019

„Este un măscărici! Am înţeles că a fost la noi în judeţ azi, în Teleorman. Va primi răspunsul pe măsură. Şi-a permis să jignească a nu ştiu câta oară femeile. Eu îmi cer scuze în numele lui tuturor doamnelor şi domnişoarelor din România şi din PSD. Dar reţineţi, numai un om frustrat, un om cu probleme urăşte femeile”, a declarat Liviu Dragnea.

Şi premierul Viorica Dăncilă a reacţionat la declaraţia lui Orban.

„Am văzut astăzi un aşa zis lider de partid care şi-a permis să jignească femeile din PSD, iar acest lucru este de neacceptat. Un om care jigneşte femeile este un om slab. Să nu uite că a jignit astăzi multe femei, mame, soţii, fiice şi cred că acest lucru nu-i face onoare. Eu îi recomand să le trateze cu respect pe femeile din PSD şi pe toate femeile din România, pentru că sunt mai puternice decât el şi mult mai determinate. Într-o luptă cu organizatia social-democrată a femeilor şi cu femeile din România, noi vom câştiga, iar el va pierde”, a spus şi Dăncilă.

Preşedintele PNL, Ludovid Orban, a criticat-o sâmbătă, în timpul unui miting la Alexandria, pe Maria Grapini.

„Aduceţi-vă aminte ce a făcut, nici nu îi ştiu bine numele. Cum o cheamă pe europarlamentarul care a vrut să fure la vot în Parlamentul European? Grapini! Grapini a vrut să fure la vot în văzul întregii Europe”, a spus Orban.

Citește și: