13760 vizualizări 27 dec 2017

Dragnea a fost întrebat, miercuri, într-un interviu difuzat de Antena 3, despre ipoteza pe care a lansat-o anterior privind nunta şi dacă anul 2018 i-ar putea aduce o nuntă, el răspunzând că este posibil.

"E posibil", a răspuns Dragnea, evitând să dea detalii.

CITESTE SI Cine este iubita lui Liviu Dragnea şi ce face şeful PSD în fiecare seară

Liderul PSD a mai fost întrebat dacă cea mai mare îngrijorare a lui în ceea ce priveşte anul 2018 ţine de situaţia sa personală, respectiv de procesul la finalul căruia ar putea fi condamnat, de eventuala pierdere a şefiei PSD sau eventuala necesitate de a desemna alt premier.

„Eu nu vreau să intru în 2018 cu îngrijorări. Eu, în general, sunt un om pozitiv chiar şi în momentele foarte-foarte grele. (...) În plan personal, de unde să ştiu eu, doamnă, ce mai au de gând ăştia? Mai inventează un dosar, două, trei, zece...”, a adăugat Dragnea.

El a mai spus că nu există probleme majore în funcţionarea PSD şi că supărarea cea mai mare ar fi cauzată de neîndeplinirea programului de guvernare.

„Nu există chestiuni majore în funcţionarea grupurilor paramentare. În partid infiltrările există, încercările de manipulare au existat şi vor exista în continuare, dar partidul în continuare este stabil. Aş fi îngrijorat, mi-ar părea foarte rău şi aş fi foarte supărat dacă aş avea semne că anul viitor nu putem să punem în practică programul de guvernare. Este un proiect la care ţin foarte mult, m-am ataşat sufleteşte de acest program”, a mai spus Dragnea.

Dragnea a divorţat, la începutul anului 2016, de Bombonica Prodana.

Întrebat la acel moment dacă s-a despărţit de Bombonica Prodana, Liviu Dragnea a spus: "Da, după prima sentinţă, dar am rămas în continuare într-o relaţie corectă, îmi asum eu''.

''E o chestiune strict persoanală. (...) Ea n-a mai rezistat. Atâţia ani de zile, atâtea atacuri, n-am mai rezistat pur şi simplu. N-au fost alte lucruri, dar discutăm, ne întâlnim, ne vedem. (...) De mâine începe Săptămâna Patimilor şi e bine să ne...E o durere'', s-a confesat liderul PSD în contextul discuţiilor despre condamnarea sa.

Citește și: