Gandul.info
Cătălina Mănoiu
1181 vizualizări 8 mar 2018

„Eu cred că PSD este deja sub 10% şi PNL are 51%, creşte ca Greuceanu. Una peste alta, la două zile apare un şondaj înainte de Congres. Ne-am prăbuşit, cred că avem undeva 8-9% şi PNL se duce spre 60%”, a declarat preşedintele PSD Liviu Dragnea, râzând zgomotos după ce i s-a cerut să comenteze sondajul IMAS publicat de USR.

Cât priveşte faptul că potrivit sondajului liderul PSD se bucură de o încredere mai mică decât cea pe care oamenii o au în PSD, Dragnea a afirmat că „aşa era şi în 2016”.

„Da, aşa este. Era şi în 2016. Aşa ni se spune şi atunci, că PSD este praf şi uite că am câştigat alegerile în 2016”, a spus Dragnea, precizând că PSD face evaluări proprii pentru a-şi „rafina atitudinea, comunicarea şi politicile”.

Întrebat dacă protestele de anul trecut au zdruncinat încrederea în PSD, Liviu Dragnea a afirmat că la sfârşitul mandatului „se jor judeca obiectivele atinse sau neatinse” din programul de guvernare.

„Se poate să fi fost afectată, dar până la urmă, la sfârşitul mandatului se vor judeca obiectivele atinse sau neatinse din programul de guvernare. Cred că asta este cel mai important”, a răspuns Dragnea.

Preşedintele USR, Dana Barna, a declarat, joi, că potrivit unui sondaj IMAS contractat de USR, în luna februarie, PSD a căzut la 28,6%, PNL este la 29,4%, iar USR este la 11,2%, afirmând că PSD se duce „pe toboganul pe care îl merită”.

Citește și: