Catalina Iordache
2064 vizualizări 15 mar 2019

„Iohannis este un mincinos etalon. Sunt puţini oameni în lume care mint cum minte acest om. Ceea ce a făcut astăzi este a treia încercare de a introduce panică în rândul pensionarilor. Am înţeles că stă cu programul nostru (de guvernare - n.r.) sub pernă. Nu ştiu dacă îl citeşte sau i-l dictează cineva înainte să doarmă. La pagina 28 se spune foarte clar că în 2019 punctul de pensie va ajunge la 1.265 şi va ajunge în septembrie, aşa cum este programat”, a declarat Liviu Dragnea, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Dâmboviţa.

„Noi nu am spus că vom mări pensiile de la 1 ianuarie şi tot ce am spus în programul de guvernare în domeniul pensiilor este respectat. În OUG 114, despre care vorbeşte, dar pe care sigur nu a citit-o, este trecut şi fondul de dezvoltare la care se adresează comunităţile locale în valoare de 10 mii de euro, care va fi încă o sursă financiară în plus pentru dezvoltarea comunităţilor locale.Îl avem încă vreo câteva luni la Cotroceni. De acolo blochează tot ce poate, dar ne-am obişnuit”, a completat liderul PSD.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul pentru promulgarea Legii bugetului de stat pe anul 2019, anterior atacând PSD pentru că nu a făcut vreo modificare la legea transmisă pentru reexaminare Parlamentului. De asemenea, şeful statului a criticat şi OUG 114 din domeniul fiscal şi faptul că punctul de pensie nu a fost mărit.

 

Citește și: