Liviu Dadacus - Mediafax
1359 vizualizări 5 feb 2018

Întrebat dacă îşi va da demisia dacă Victor Ponta demonstrează că a mers la DNA ca martor, Dragnea a răspuns: „Mie nu-mi place să conversez nici cu turnătorii, nici cu şantajiştii, asta ca să o înţelegeţi şi dvs.”.

„În al doilea rând, inclusiv astăzi cererea pe care a ticluit-o la sfatul celor două prietene pe care le are în DNA este în fapt o pângere penală în care mă acuză de intimidarea martorilor”, a adăugat Dragnea.

El a precizat că denunţul public făcut de Ponta la Hotnews este cunoscut de toată lumea şi că el nu se referă la forma, ci la conţinutul acelei declaraţii.

„Denunţul public făcut la Hotnews l-a văzut toată lumea şi îl poate reciti toată lumea. Eu nu mă duc pe discuţie de formă, că nu scrie nicăieri <<Denunţ>>, este vorba de conţinutul acelei declaraţii. Cu părere de rău spun, nu ştie în ce s-a băgat”, a mai spus Dragnea.

„Dragnea Mincinosul Naţional tocmai a spus din nou la televizor că eu l-am denunţat! Dar nu poate să aducă o copie după denunţul meu că nu are bani! (...) Îi propun public să procedăm după cum urmează : el dacă aduce o copie după denunţul (pretins) al meu în aceeaşi zi îmi dau demisia din Parlament şi nu voi mai face politică / dacă însă îi aduc eu un document oficial care să ateste încă o dată că sunt un simplu martor ( ca şi Teodorovici, Grindeanu, etc) şi nu am depus niciodată vreun denunţ penal contra lui atunci îşi da el demisia din Parlament şi din PSD!! Simplu şi clar - hai mai Dragnea Mincinosule, ai curaj?”, a scris Ponta pe Facebook.

El a arătat că face cerere oficială către DNA să îi comunice calitatea procesuală în dosar.

Replica lui Ponta

Fostul premier Victor Ponta a răspuns acuzaţiilor liderului PSD după ce Liviu Dragnea a spus că nu îi place să converseze cu turnătorii şi şantajaştii. Ponta a precizat că Dragnea vorba "în oglindă" şi că acesta o avea drept prietenă în DNA pe Laura Codruţa Kovesi.

"Vorbea în oglindă Dragnea, care e mincinosul naţional. Aţi văzut, a zis că am denunţ, aţi văzut că nu e niciun denunţ", a declarat, luni seară, fostul premier, la ieşirea de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Întrebat dacă are "prietene la DNA", Victor Ponta a răspuns: "Doar domnul Dragnea. Cred că o are pe doamna Kovesi. Dar s-ar putea să nu mai ţină mult. A fost numai a lui Dragnea (prietenă -n.r.). Era iubire acolo".

 

 

 

Citește și: