Laura Cojocaru
1251 vizualizări 11 oct 2018

”Pe vremuri, în orice clasă de Grădiniţă, de Şcoală, în orice birou, din orice Instituţie, era obligatorie prezenţa tabloului marelui conducător de partid. Astăzi, în 2018, PSD nu s-a putut debarasa de vechile metehne comuniste de acum 30 de ani. În zilele noastre, PCRSD nu a schimbat decât conducătorul, practicile sunt cam aceleaşi, tabloul îşi are locul său sacru, de unde TOVARĂŞUL îi veghează pe supuşi,” scrie bărbatul care a postat imaginile pe Internet. 

”Comunismul nu a murit”, sau ”cultul personalităţii”, au fost reacţiile internauţilor, la vederea imaginii de la întrunirea PSD Constanţa. Lângă afişul mare cu sigla PSD stă portretul lui Liviu Dragnea, care parcă îi veghează pe membrii partidului aşezaţi pe două rânduri, atenţi la fotografie. 

Secretarul general al PSD Constanţa, Lucian Lungoci, a declarat că i se pare ceva absolut normal ca fiecare filială a unui partid politic să aibă pe perete portretul liderului. I-ar sfătui şi pe membrii PNL să afişeze în sediile partidului câte un tablou cu Ludovic Orban. 

„Ce, doamnă, e un lucru rău ca poza domnului preşedinte al Partidului Social Democrat să fie pe perete în sediul partidului? Poza există, nu este vorba de vreun trucaj. Dacă mă întrebaţi pe mine, atunci vă spun că sunt de părere ca şi cei de la Partidul Naţional Liberal, de exemplu, să îşi pună poza preşedintelui pe perete, nu e deloc un lucru rău”, a declarat Lungoci pentru Ordinea.ro.

 

Citește și: