Cătălina Mănoiu
1967 vizualizări 29 iun 2016

„Ar trebui să fie unul dintre copreşedinţii PNL care să accepte conducerea interimară a PNL Bucureşti. Dacă este să fie după mine, înclin să cred că domnul Blaga s-ar putea ocupa mai bine de ţară, în timp ce doamna Gorghiu ar trebui să se ocupe de Bucureşti, dar eu nu sunt membru al unui partid politic, vorbesc din perspectiva unui cetăţean informat. Nu este o directivă, nu vreau să mă bag în bucătăria lor internă'', a declarat, pentru MEDIAFAX, avocatul Gheorghe Piperea, afirmând că a discutat această posibilitate cu liderii PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga.

Gheorghe Piperea a afirmat că din moment ce în PNL nu poate să aibă loc în timp util „o adunare care să calmeze spiritele revoluţionare'', „calmarea'' se poate face doar prin asumarea conducerii interimare a PNL Bucureşti de către unul dintre copreşedinţi liberalilor.

„Nu mai este timp pentru o adunare care să fie de natură să calmeze toate spritele revoluţionare. Din moment ce o astfel de adunare nu poate să existe, calmarea se poate face doar prin asumarea poziţiei de către unul dintre copreşedinţi. Din perspectiva unui management de criză ar putea să fie o soluţie foarte bună'', a apreciat el.

Piperea a fost unul dintre numele avansate de liberali pentru preluarea şefiei PNL Bucureşti, după eşecul în alegerile locale, însă avocatul a refuzat oferta, precizând însă că este dispus să se implice şi să conducă un proiect de anvergură naţională, dacă şi când i se va propune.

 

 

Citește și: