3433 vizualizări 5 oct 2011

Europarlamentarul PDL Elena Băsescu a postat pe contul de Twitter două link-uri către ştiri despre faptul că ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, prezent marţi la Comisia de învăţământ, a criticat luările de cuvânt ale unor deputaţi din opoziţie, care ar fi uzat de "inexactitudini".

Cele mai recente două postări de pe contul de europarlamentar al Elenei Băsescu sunt legate de afirmaţia lui Funeriu.

Prima postare este către o ştire cu titlul "Funeriu critică deputaţii care uzează «inexactitudini»", iar a doua către un material intitulat "Inexactitudinilele unui ministru fără diplomă".

Postările au apărut în urmă cu 19 şi, respectiv, trei ore.

Ministrul Daniel Funeriu, prezent miercuri la Comisia de învăţământ, a criticat, într-o intervenţie, luările de cuvânt ale unor deputaţi din opoziţie, care ar fi uzat de "inexactitudini", Cristian Dumitrescu (PSD) spunându-i să urmărească emisiunile de televiziune, pentru că tocmai a creat o ştire.

Funeriu a vorbit, marţi, în faţa Comisiei de învăţământ din Camera Deputaţilor, el criticând luările de cuvânt ale antevorbitorilor deputaţi din opoziţie, care ar fi uzat de "inexactitudini" la adresa ministerului şi a sa pe tema examenului de bacalaureat.

Imediat după ce a pronunţat acest cuvânt, preşedintele Comisiei, deputatul PSD Cristian Dumitrescu, i-a atras atenţia ministrului şi i-a spus să se uite diseară la emisiunile de televiziune, pentru că tocmai a creat o ştire.

Funeriu nu a mai luat cuvântul după intervenţia lui Dumitrescu, el vorbind ulterior, în concluzia lucrărilor.

Daniel Funeriu se află pe lista neoficială a miniştrilor "remaniabili", vehiculată în ultima perioada în presă.

Citește și: