Departamentul Politic
1810 vizualizări 28 mai 2018

"Eu nu intenţionez să plec din PSD, dar modul în care se întâmplă lucrurile în ultima vreme nu pot să vă spun că mă mulţumesc. Nu îmi pun această problemă acum. (n.r. - să plece din PSD). (...) Mă deranjează faptul că partidul acesta a fost puţin diferit condus. Nu un singur om ia toate deciziile, iar acest lucru este de natură să mă necăjească", a spus Ecaterina Andronescu la România TV.

Fostul prim-ministru Victor Ponta a lansat luni agenda platformei Pro România, anunţând că în toamna se va organiza un Congres în cadrul căruia se va desemna şi candidatul la alagerile prezidenţiale din 2019, candidat ce "este astăzi aici în sală".

La evenimentul organizat cu prilejiul lansării agendei politice a platformei Pro România a participat şi Ecaterina Andronescu, despre care s-a speculat în ultimele zile că ar putea demisiona din PSD pentru a se înscrie în partidul lui Ponta, pentru ca, ulterior, să devină candidatul la alegerile prezidenţiale a noii formaţiuni poltice.

"''Poate fi (n.r - Ecaterina Andronescu candidat la prezidenţiale). Nu am discutat în mod direct şi nu am cum să anunţ eu nimic. O să spun doar că, dacă există pe partea dreaptă doi candidaţi foarte puternici, domnul Iohannis şi domnul Tăriceanu, este obligatoriu să avem şi în zona de centru, centru-stânga un candidat puternic şi, dacă PSD nu are candidat, avem noi un candidat pe care îl iubesc PSD-iştii. Este unul dintre candidaţii pe care i-am susţine din toată inima'', a declarat Victor Ponta.

 

Citește și: