Sorina Ionaşc
1788 vizualizări 26 oct 2014

După ce a participat la „Festivalul de arte marţiale”, Elena Udrea s-a dus la un restaurant din Centrul Vechi, alături de primarul Clujului, Emil Boc, dar şi preşedintele Traian Băsescu.

Candidatul PMP la prezidenţiale a postat chiar şi o fotografie cu grupul de "susţinători".

"După Festivalul de arte marţiale, am ajuns în Centrul Vechi, cu echipa de susţinători", a postat Udrea, pe contul său de Facebook.

În prima parte a zilei, Elena Udrea a participat la „Festivalul de arte marţiale”, unde a luat lecţii de la tinerii sportivi, fiind premiată, la final, cu o diplomă.

"Sunt şi mai pregătită să-l bat pe Victor Ponta în turul II şi să câştig Preşedinţia României. M-a bucurat foarte mult să văd că şi copiii din ziua de astăzi fac sport, lucru care îmi întăreşte convingerea că investiţiile în infrastructura sportivă din mandatul meu de ministru al Dezvoltării au fost foarte bune", a mai scris ea pe reţeaua de socializare.

Foto: Facebook  Elena Udrea

De altfel, nu este prima dată când Elena Udrea iese în oraş alături de Traian Băsescu şi Emil Boc. După ce şi-a lansat candidatura, cei trei, alături de ceilalţi susţinători PMP, au mers într-o berărie din Bucureşti.

Citește și: