Clarice DINU
14085 vizualizări 2 feb 2015

Elena Udrea susţine că problemele pe care le are în acest moment sunt o consecinţă a acuzaţiilor pe care i le-a adus şefului SRI , Florian Coldea. Ea a adăugat că nu are în acest moment încredere în nimeni şi nu va contesta decizia controlului judiciar deoarece se simte mai în siguranţă ştiind că e „supravegheată de poliţie” şi „dacă într-o marţi sau într-o joi nu apar la poliţie, cineva o să mă caute”.

„Nu am încredere în aproape nimeni în acest moment. Am văzut cum marii bărbaţii politici ai ţării s-au ascuns pe sub mese. (...) Leg clar ce mi se întâmplă în acest moment de lucrurile pe care le ştiu despre sistem. Nu sunt parte a sistemului, îl cunosc din interior”, a spus Udrea.

Elena Udrea a sugerat că „a vorbit abia acum” pentru că i-a fost frică, acuzândul-l încă o dată pe şeful SRI că vrea să ia „controlul total” al României”. 

„Drumul pe care a pornit generalul Coldea este gata de a fi desăvârşit: controlul total asupra acestei ţări. Cred că societatea civilă ar trebui să se întrebe dacă este normal ca o putere ocultă să influenţeze activitatea Parlamentului, a jutiţiei – vedem cu toţii cum un judecător despre care se ştia că are probleme penale, domnul Greblă, a fost chemat imediat la DNA când nu a răspuns la comenzi. Voi continua să spun atâta timp cât voi putea”, a spus Udrea.

 

Citește și: