Cristian ANDREI
3706 vizualizări 25 mar 2012

Elena Udrea a declarat că a fost impresionată de cariera fostului premier britanic Margaret Thatcher, susţinând că şi aceasta la începutul carierei a fost atacată pentru modul în care se îmbracă.

"Pe la 24 de ani era o domnişoară blondă care făcea o notă discordantă. Umbla în culori pastelate, în tocuri, cu poşetă", a spus Udrea, care a adăugat că lui Margaret Thatcher i s-a recomandat să renunţe la pălărie şi să îşi schimbe poşeta dacă vrea să câştige preşedinţia partidului.

Ea a mai găsit o asemănare cu fostul premier britanic din perioada 1979 - 1990.

"Când era ministrul Educaţiei i se reproşa că ţipă, iar în stradă erau trei milioane de oameni cu păpuşi. Şi eu am văzut păpuşi cu Elena Udrea şi nu mi-a picat bine. Şi mie mi s-a spus că am o voce cu tonalităţi înalte la televizor", a spus Udrea la o emisiunea la Realitatea TV.

"Geanta şi pantofii erau un lux în facultate"

Fostul ministru al Turismului a declarat că în perioada facultăţii nu avea bani pentru genţi şi că acestea "erau un adevărat lux".

"Îmi amintesc că la început nu aveam geantă, era un adevărat lux să ai o poşetă, asta prin anii de facultate. Nu ştiu care a fost prima, a fost târziu şi după ce am terminat facultatea. Aveam o singură pereche de pantofi pe an", a dezvăluit Udrea. Ea a precizat că în acea perioadă era o bună gospodină.

Chiar a fost şi patroana unui restaurant, care s-a închis însă după un an din cauza pierderilor financiare.

"Am debutat în afaceri cu un restaurant, în 2002. L-am închis după un an deşi stăteam până dimineaţa, serveam la masă clienţii, mergeam şi la bucătărie. După un an văzând că cheltui banii din avocatură am închis", a povestit Udrea.

Ea a glumit, spunând că după ce a fost înlocuită de la Ministerul Dezvoltării şi Turismului are mai mult timp pentru a exersa în bucătărie: "Pentru cei care se întrebau ce mai face Elena Udrea: s-a dus la cratiţă".

Citește și: