Diana Grigore
600 vizualizări 1 aug 2018

Preşedintele PMP, Eugen Tomac a postat astăzi un mesaj pe Facebook pentru premierul care pleacă în concediu: 

"Duamna Veorica, rămâneţi în vacanţă! Veorica a plecat în concediu. Drum bun! Distracţie plăcută! Să sperăm că o să-i placă atât de mult în vacanţă încât nu se va mai întoarce la Palatul Victoria. Asta pentru binele poporului nostru, mult încercat în ultimele zile, luni, ani, de această guvernare. În numele românilor trişti şi secaţi de nemulţumiri, duamna Veorica, vă rugăm, nu reveniţi în fruntea Guvernului! (...) În numele tinerilor scârbiţi de vremurile pe care le trăiesc, vă rugăm, găsiţi-vă alte preocupări! În numele românilor de rând care văd, pe tarabe, preţuri mai mari în fiecare zi, vă rugăm, este liber postul de secretară la Videle!", transmite preşedintele PMP, Eugen Tomac, pe Facebook.

Tomac critică prestaţia de prim-ministru a Vioricăi Dăncilă şi enumeră problemele cu care se confruntă cetăţenii români. Liderul PMP adaugă că locul Vioricăi Dăncilă nu este la Palatul Victoria.

"În numele unei ţări întregi care trăieşte coşmarul scumpirilor permanente ale energiei, deşi avem resurse naturale pentru mai multe ţări din Europa, vă rugăm, scutiţi-ne de prezenţa dumneavoastră! În numele pensionarilor prostiţi cu încă o sută de lei în buzunar, duamna Veorica, vă rugăm, nu mai scoateţi ce este urât şi rău din noi! Nu mai vrem niciun pic să fim îndârjiţi, revoltaţi, nemulţumiţi, frustraţi, îngânduraţi, nefericiţi. De aceea, duamna Veorica, rămâneţi acolo unde sunteţi. Nu e locul dumneavostră la Palatul Victoria!", adaugă preşedintele PMP.

Postarea lui Tomac, vine după mesajul fostului preşedinte PMP, Traian Băsescu, care în aceeşi manieră ironică, i-a cerut  Vioricăi Dăncilă să demisioneze din fruntea guvernului, dacă ”are un minim de patriotism”.

Săraca femeie este pusă de Dragnea să facă lucruri pentru care nici nu este pregătită şi care, chiar dacă îi sunt scrise sau şoptite de consilieri, nu le poate citi corect şi nici ţine minte. Dacă femeia asta ar avea un minim patriotism ar înţelege că nici unui cetăţean nu-i este permis ca de la înălţimea funcţiei de prim-ministru să împingă ţara către penibil, continuând să-şi exercite funcţia cu o înduioşetoare inconştienţăVă rog, plecaţi de la Palatul Victoria Doamnă Dăncilă!”, a fost mesajul lui Băsescu pentru Dăncilă. 

Viceprim-ministrul Paul Stănescu va exercita, în perioada 6-13 august, atribuţiile premierului Viorica Dăncilă privind conducerea operativă a Executivului, potrivit unei decizii publicate marţi în Monitorul Oficial.

Surse guvernamentale au spus, pentru MEDIAFAX, că prim-ministrul Viorica Dăncilă se află  în concediu de odihnă.

 

Citește și: