Alexandru Costea
733 vizualizări 17 mar 2019

„Domnul Secretar General al PPE are mult tupeu. Colegul lui de partid este Comisarul European responsabil cu portofolul energiei, despre care aflăm în 2016, din presă, că deţinea, în 2014 compania care alimenta flota năvală rusă din Marea Mediterană. În vremurile în care Crimeea era anexată. Povestea devine faimoasă când soţia şi cumnatul lui apar în Panama Papers. Oamenii ăştia vin să împartă dreptatea la Bucureşti după ce au împărţit banii cu ruşii. Google it”, a scris Andi Cristea, duminică, pe Facebook.

Reacţia eurodeputatului PSD vine după ce secretarul general al PPE Antonio López-Istúriz White a criticat PSD, sâmbătă la Summitul PPE al liderilor locali şi regionali, spunând că Guvernul României este un eşec, iar în Spania cetăţenii se plâng că au prea multe autostrăzi, în timp ce aici românii protestează cu au prea puţine, ceea ce este „ridicol”.

Acesta a mai spus că lupta pentru Europa, pentru drepturi şi democraţiei, a fost iniţiată aici, iar socialismul nu mai reprezintă răspunsul la nevoile europenilor, dând exemplu negativ guvernarea de la Bucureşti.

 

Citește și: