Clarice DINU
9787 vizualizări 23 ian 2012

Decizia de remaniere a lui Teodor Baconschi vine după ce în şedinţa conducerii PNL din această dimineaţă, secretarul general al PDL, Ioan Oltean, s-a arătat nemulţumit de ieşirile pe care mai mulţi lideri democrat-liberali le-au avut în ultima perioadă. El i-a nominalizat pe Baconschi, dar şi pe senatorul Radu Berceanu.

Cât îl priveşte pe Radu Berceanu, conducerea PDL a fost deranjată de faptul că, într-o intervenţie televizată, acesta a susţinut că liderii democrat-liberalilor au gestionat prost criza începuta odată cu lansarea în dezbatere publică a legii sănătăţii, comentând că au dat dovadă de o tăcere inexplicabilă, dar "ei s-au vrut şefi".

De asemenea, în discuţii a fost adus şi numele senatorului Iulian Urban, care recent referindu-se la cei care contestă legea sănătăţii, a spus că aceştia sunt nişte "viermi".

Cât îl priveşte pe minstrul de externe, acesta scrisese pe blogul personal că oamenii care au ieşit în stradă în ultima perioadă reprezintă "mahalaua ineptă şi încolonată".

Potrivit unor surse din partid, Ioan Oltean ar fi spus că aceste ieşiri nu îşi aveau rostul în această perioadă în condiţiile în care imaginea partidului este şi aşa proastă.


Citește și: