Cristian ANDREI
6579 vizualizări 12 iul 2013

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat pentru gândul că nu şi-a depus încă demisia din funcţia de ministru şi că va face acest lucru mâine după o discuţie cu premierul Victor Ponta.

“Am promis că dacă voi fi condamnat îmi voi da demisia. Mâine o am o discuţie cu premierul, nu pot să îmi dau demisia până nu am o discuţie cu premierul să îi spun situaţia de la minister”, a afirmat pentru gândul Fenechiu.

El a adăugat că pe linie de partid şi de Parlament nu îşi va depune demisia, ci “merge mai departe”. Relu Fenechiu este vicepreşedinte al PNL, fiind ales în această funcţie la Congresul din luna februarie. De asemenea, Fenechiu este deputat fiind ales în decembrie 2012.

“Dacă până acum am tăcut voi aduce şi în public dovezile clare că tot ceea ce mi se întâmplă este demn de Burkina Faso”, a spus Fenechiu.

Întrebat dacă a găsit ceva la Minister care să-l incrimineze pe preşedintele Traian Băsescu, vicepreşedintele PNL a răspuns “vom trăi şi vom vedea”.

Ministrul Transporturilor a fost condamnat la cinci ani de închisoare în "dosarul Transformatorul", acest caz fiind o premieră în justiţia postdecembristă, care condamnă un ministru aflat în funcţie.

Citește și: