Marinela Corciu
2492 vizualizări 21 ian 2019

Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor se disociază de actuala conducere a Partidului România Mare, care tocmai a anunţat o alianţă cu Partidul România Unită înfiinţat de Sebastian Ghiţă şi îi avertizează pe politicieni ca nu le va perimite să terfelească numele tatălui său.

”Nu voi mai face parte din structura acestui partid, dar nici nu doresc să fie dizolvat în alt partid, fie că este el PRU, UNPR sau PSD. Nu îl doresc căzut în derizoriu, nu îl doresc trădat, nu îl doresc altfel decât tatăl meu, Corneliu Vadim Tudor, l-a dorit. România, românii, au aşteptări de la PRM. Vă rog, pe toţi cei care încă mai credeţi în PRM, nu lăsaţi partidul pe mâinile unor trădători, oportunişti,” afirmă Lidia Vadim Tudor, într-un comunicat de presă.

Ea precizează că s-a dezis de actuala conducere a partidului de mai bine de o lună de zile.

”Mă dezic, aşadar, de orice iniţiativă de acest gen, iar ca dovadă a faptului că ştiam că se va ajunge la distrugerea PRM, am decis, încă de acum mai bine de o lună de zile să iau distanţă de conducerile interimare ale PRM şi, împreună cu Revista România Mare, să ne depărtăm de acest partid, curat şi frumos cândva, ajuns pe mâinile unor persoane care nu onorează cu absolut nimic acest partid şi nici România,” a explicat fiica lui Vadim.

Lidia Tudor consideră că, la congresul din noiembrie 2017, PRM a ratat şansa de a intra în legalitate.

”Prin ratarea Congresului desfăşurat pe 11 noiembrie 2017, Partidul România Mare a ratat o şansă imensă de a intra în legalitate, iar ceea ce se întâmplă acum în interiorul partidului ţine mai mult de zona penală a legii, decât de zona politică,” insistă fiica fostului politician, care avertizează că nu va permite terfelirea celui care ar fi fost supranumit de popor ”Tribunul”.

”Dată fiind realitatea, îi anunţ pe cei care acum se cred conducătorii PRM, indiferent din ce aripă fac parte, că nu voi permite niciodată ca numele Vadim să fie târât în mocirla în care doriţi să intraţi. Puteţi să ajungeţi unde vă doriţi, dar nu vă folosiţi de numele celui care a fost numit Tribunul de către acest popor, nume care se dovedeşte a fi pe zi ce trece mai puternic. Dacă voi, fie că vă numiţi Victor Iovici, fie că vă numiţi Popescu Adrian, fie că vă numiţi Sebastian Ghiţă sau Bogdan Diaconu, sunteţi aşa puternici precum vă lăudaţi, intraţi în politică cu numele voastre, cu forţele proprii. Nu pătaţi numele tatălui meu pentru ca voi să vă atingeţi scopurile!”

 

Citește și: