Departamentul Politic
1191 vizualizări 5 sep 2018

"Am informaţii certe că (Liviu Dragnea -n.r.) mă spionează, îmi urmăreşte activitatea, îmi urmăreşte chiar clădirea primariei. Sunt oameni care au fost la mine în aceste zile şi care ulterior au fost sunaţi direct de către dumnealui, mă refer la Liviu Dragnea, să fie întrebaţi de ce au fost la mine, dacă punem ceva la cale. Noi nu puneam nimic la cale. Aveam discuţii absolut normale despre administraţia publică locală, nu conspiram politic. Unii sunt colegi de partid, alţii sunt oameni care au legătură cu partidul sau cu domnia sa, dar nu sunt membri şi mi s-a părut şocant că în loc să fiu chemată să discutăm, să analizăm , aşa cum a spus presei, s-a gândit că este mai bine să continue toată această stratagemă, să ascundem sub preş argumentele şi practic să ne comportăm exact ca cei pe care oficial îi detestă. Spunea că sunt oameni în anumite zone care luptă inegal, care folosesc informaţii fără ca sursa sau calea de obţinere să fie legală. Altfel nu pot să înţeleg cum de a recurs la această metodă, de a pune oameni, mă întreb de unde? Oare tot de la doamna Carmen Dan, care să supravegheze clădirea Primăriei, casa mea?", a declarat Gabriela Firea, la Antena 3.

Edilul a adăugat că nu ştie dacă este vorba despre structuri private sau de stat. În urma acestor afirmaţii, surse din PNL au declarat pentru Mediafax că ar vrea înfiinţarea unei comisii de anchetă parlamentară privind presupusele interceptări ilegale comandate de liderul PSD, Liviu Dragnea. Sursele au precizat că în momentul de faţă se strâng semnături în acest sens şi că depunerea cererii pentru înfiinţarea comisiei ar putea avea loc „foarte curând”, însă liberalilor le mai trebuie semnături de la cel puţin încă un partid de opoziţie.

Solicitarea PNL de înfiinţare a Comisiei de anchetă privind posibilele interceptări ilegale comandate de Liviu Dragnea vine în urma afirmaţiilor lansate zilele acestea de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, fiind şi lider PSD.

 

 

Citește și: