Nicolae Oprea
413 vizualizări 14 aug 2019

„Îmi doresc să se poată continua guvernarea PSD - ALDE, îmi doresc ca aceasta să nu fie afectată de conflicte şi tensiuni politice. De ce îmi doresc acest lucru? Pentru că activitatea unei primării este legată sinergic de activitatea unor ministere, şi avem foarte multe proiecte cu aceste ministere. Şi vă pot da exemplu relaţiei, uneori foarte tensionate, dintre RADET şi ELCEN”, a declarat, miercuri, Gabriela Firea.

Edilul Capitalei este de părere că tensiunile din alianţă vin pe fondul campaniei pentru alegerile prezidenţiale din acest an.

„Este păcat că au apărut aceste tensiuni, şi eu le pun pe seama faptului că suntem deja în campania pentru alegerile prezidenţiale, şi fiecare candidat încearcă să se poziţioneze cât mai bine (...) Am văzut şi replicile fostului nostru coleg, care a fost preşedintele PSD, şi care spune că PSD este un partid de puncte, puncte, puncte, să nu-i mai fac eu acum reclamă, eu cred că în toate partidele sunt şi oameni de ispravă, sunt şi oameni care nu fac cinste, atât la PSD, la PNL, la USR”, a mai declarat Gabriela Firea.

Citește și: