1622 vizualizări 21 iul 2019

„Doamna premier a spus că nu am fost sondată, măsurată decât la iniţiativa unor partide din opoziţie, a unor publicaţii, pentru că nu m-am înscris cu candisatura. Dar cine s-a înscris? În afară de domnul Pleşoianu care a anunţat de ceva timp că vrea să candideze, doamna premier a spus trei CEx că nu candidează, apoi spune că va candida dacă i se cere. Atunci am considerat că nu trebuie să mergem la ghişeu să depunem o candidatură. Dacă marţi, la Comitetul Executiv, ni se indică celor care dori să mergem undeva să depunem o candidatură, la un ghişeu unic cu siguranţă voi face înscrierea. Dar câtă vreme iniţiativele au fost făcute doar public prin declaraţii, nu înţeleg de ce pentru mine se crează un criteriu excepţional, şi anume că trebuia să mă înscriu”, a declarat Gabriela Firea, la Antena3.

Precizările vin după ce Viorica Dăncilă a declarat, vineri, că dacă Gabriela Firea va anunţa că va candida la prezidenţiale, acest aspect va fi discutat în cadrul Comitetului Executiv Naţional.

„Gabi Firea nu şi-a anunţat candidatura. Dacă şi-o va anunţa vom avea o discuţie în cadrul Comitetului Executiv naţional”, a spus premierul.

Citește și: