398 vizualizări sâmbătă, 14:47

„#ViataMergeInainte #NuMorCaii #Renastere”, este mesajul pe Facebook, care însoţeşte mai multe fotografii puse pe Facebook de Gabriela Firea.

Selfie-ul a fost făcut de primarul general al Capitalei, în momentul în care mai mulţi social-democraţi au urcat pe scenă alături de Viorica Dăncilă, după ce a vorbit în faţa membrilor PSD, prezentându-şi programul de prezindenţiabil.

 

Ulterior momentului, candidatul PSD la prezidenţiale a fost felicitată de mai mulţi social-democraţi, prezenţi la reuniune, unii dintre aceştia făcându-şi poze cu telefonul alături de Viorica Dăncilă.

 

Gabriela Firea a deschis evenimentul de la Romexpo, printr-un discurs. Şi Lia Olguţa Vasilescu a vorbit, pe scenă, despre susţinerea Vioricăi Dăncilă la prezidenţiale.

CEx al PSD a decis, vineri seară, ca Mihai Fifor să nu mai fie şeful campaniei electorale pentru prezidenţiale, au spus surse prezente la şedinţă, pentru MEDIAFAX. Responsablitatea organizării şi coordonării campaniei electorale va reveni liderilor locali Gabriela Firea, Lia Olguţa Vasilescu, Niculae Bădălău şi Dumitru Buzatu.

Foto: Facebook Gabriela Firea

Citește și: