675 vizualizări 23 oct 2016

"Am anunţat acest lucru astăzi, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PRU de pe b-dul Independenţei. După cum puteţi vedea şi din poze, la conferinţă l-am avut alături pe Bogdan Diaconu, preşedintele naţional al partidului, un lider tânăr, dar puternic şi cu o mare dorinţă de a lupta pentru binele şi bunăstarea românilor.

Ştiu că vor fi voci care mă vor critica pentru această decizie, aşa cum vor fi unii care vor spune că a fost o decizie curajoasă sau, poate, că e pură nebunie să mai candidezi pentru o funcţie politică în zilele noastre. Sunt pregătit pentru orice!

Ce vreau eu să vă spun este că am decis să candidez pentru voi, cei care mai credeţi în mine, pentru voi, cei care mi-aţi trimis mesaje sau m-aţi oprit pe stradă şi mi-aţi spus să nu renunţ, să lupt, să încerc să merg înainte pentru că încă mai am un cuvânt important de spus! M-aţi ajutat să rămân în picioare atunci când alţii, aflaţi în aceeaşi situaţie ca mine, au căzut, mi-aţi dat speranţă şi m-aţi încurajat când mi-a fost mai greu ca oricând! Pentru toate acestea vreau să vă mulţumesc sincer, îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că existaţi şi sper din tot sufletul că îmi veţi fi alături şi în continuare", a scris Nichita într-o postare pe Facebook.

"PRU Iaşi a devenit cea mai puternică filială din Moldova. Domnul Nichita are foarte multe lucruri de spus, atât ca lider politic al PRU, cât şi ca lider politic al Moldovei şi al României. Astăzi am încheiat munca grea, de a-l convinge. De astăzi PRU este mai puternic, plecăm în această bătălie electorală să ne atingem ce ne-am propus. Credem că vom trece pragul electoral, vom intra în Parlament pe uşa din faţă. Sunt convins că vom reuşi să ne impunem după 11 decembrie cu o politică nu de stânga sau de dreapta. Vrem să aplicăm politica naţionalistă", a spus, la rândul său, liderul PRU, Bogdan Diaconu, potrivit Mediafax.

Fostul primar al Iaşiului este cercetat în două dosare penale. În unul pentru luare de mită pentru că ar fi pretins 10% din valoarea unui proiect de management al traficului, solicitând 1,5 milioane de euro.

Într-un alt dosar a fost trimis în judecată pentru că şi-ar fi spionat iubita, pe Adina Samson, cu ajutorul poliţiei locale.

Citește și: