Cristian ANDREI
3400 vizualizări 19 mar 2013

Vicepreşedintele PNL, Sorin Frunzăverde, a recunoscut că este mason, dar a precizat că înscrierea sa şi a lui Mihai Stănişoară în PNL nu au legătură cu masoneria, aşa cum a insinuat preşedintele Traian Băsescu.

„Am recunoscut că sunt mason, masoneria este o organizaţie specifică lumii libere. Este o organizaţie care s-a ridicat împotriva regimurilor absolutiste, poate aici am putea găsi explicaţia stării de disconfort. Nu are nicio legătură cu masoneria, demersul acesta pe care l-am început pentru reconstrucţia dreptei nu are nicio legătură acest demers cu masoneria. Nu are legătura masoneria şi apartenenţa la un partid politic. Cu atât mai mult, nu primesc comenzi, în organizaţiile libere nu se dau comenzi. Comenzi se dau în alte organizaţii”, a spus Frunzăverde înaintea întâlnirii avută de preşedinţii de Consilii Judeţene cu conducerea partidului.

El a adăugat că s-a alăturat PNL pentru a scăpa România „de o guvernare proastă şi de un regim politic nepopular.”

Frunzăverde a spus că nu are nici un mesaj pentru preşedintele Băsescu, dar l-a întrebat de ce l-a numit ministru dacă ştia că este mason.

Vicepreşedintele PNL a precizat că în PNL vor mai veni şi alţi oameni de valoare din PDL.

„În timp vor veni şi alţi oameni de valoare din PDL pentru a consolida acest partid mare de dreapta, care este PNL, practic singurul partid autentic de dreapta pe eşicherul politic. În PDL sunt mulţi oameni de valoare care trebuie recuperaţi politic pentru că au expertiză politică, administrativă şi care îşi au locul în PNL”, a afirmat Sorin Frunzăverde

Potrivit acestuia, sunt „unii oameni în PDL care merită o soartă mai bună”, deoarece sunt oameni de valoare.


 

Citește și: