853 vizualizări sâmbătă, 12:14

"Nu conteaza de câte ori cazi, ci de câte ori poţi şi ştii să te ridici. Iar partidul nostru a trecut prin foarte multe, istoric vorbind, şi de fiecare dată, întorcându-se la popor a devenit principala forţă din România. Cum cine doreşte preşedintele să o înlocuiască pe doamna premier?! Cu un om de casă, care atunci când a fost ministru al Transporturilor nu a construit nici măcar un km de autorstradă. Ca să ştie toţi românii despre ce este vorba. Acelaşi domn care va prelua probabil frâiele ţării a fost viceprimar al Capitalei. A fost pe punctul de a falimenta şi de a închide termoficarea şi cetăţenii să plătească de 4-5 ori mai mult. Asta va face şi la guvernare: facturile să crească, să scadă salariile şi pensiile", a declarat Gabriela Firea.

Primarul general a lansat un acat şi la adresa preşedintelui Kaus Iohannis.

"Avem un preşedinte care este foarte bun prieten cu verbul a pleca. Pleacă foarte des în concediu. Şi îşi pleacă de asemenea capul atunci când îl întrebăm ce a făcut în ultimii cinci ani. Aceşti oameni vor să acapareze România pentru un cerc restrâns de prieteni, ca să se îmbogăţească şi ţara să sărăcească. Permitem aşa ceva? Avem nevoie de un preşedinte puternic, cu sentimente, cu normă întreagă, nu unul în concendii. Acela nu este decât candidatul nostru, doamna Viorica Dăncilă. Pentru că PSD este singurul partid care a făcut lucruri concrete pentru România. Membri PSD au contribuit la intrarea în UE şi Alianţa Nord Atlantică. Vă spun ce au făcut ei. Week-end-uri prelungite şi concedii. Mai vrem aşa ceva? Eu cred că nu",a mai spus Firea.

Aceasta a făcut referire şi la USR: "La Bucureşti USR este condus de oameni care sunt dovediti ca au făcut politie politică. Ăştia sunt oamenii de tip nou".

Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii va transmite Curţii de Apel Bucureşti o acţiune astfel încât instanţa să stabilească dacă Roxana Wring, consilier CGMB, a avut sau nu calitatea de colaborator al Securităţii,

Citește și: