Adrian Ilie
1294 vizualizări 4 dec 2017

”Noi am avut o întâlnire cu colegii din ţară şi decizia a fost ca fiecare organizaţie să-şi organizeze mitingul în judeţul său. În ce ne priveşte, la Bucureşti şi Ilfov, vom organiza o manifestaţie în Capitală”, a declarat Gabriela Firea, precizând ulterior că mitingul va acea loc pe 9 decembrie, aceeaşi dată cu mitingurile care vor fi organizate în provincie.

PSD va organiza mitinguri împotriva statului paralel şi ilegitim în Bucureşti şi în oraşele mari, mesajul fiind ”aceasta este majoritatea”, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, declarând că decizia a fost luată la presiunea românilor.

”Ne-am întâlnit pentru că preşedinţii organizaţiilor judeţene au cerut această întâlnire cu Liviu Dragnea şi cu conducerea partidului. Mâine (luni - n.r.) va avea întâlnire cu restul preşedinţilor de judeţe. S-a stabili azi să facem un miting şi noi, un miting de protest. Mitingul nostru nu este pentru susţinerea guvernului, nu pentru susţinerea lui Dragnea, a coaliţiei sau a programului de guvernare, pentru că astea deja au fost votate anul trecut de romîâni. Va fi un miting împotriva statului paralel şi ilegitim, un miting împotriva abuzurilor, un miting împotriva ascultării telefoanelor, împotriva încălcărilor drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti, un miting împotriva celor care consideră că din funcţiile pe care le au, nealese, pot să încalce Constituţia şi legile ţării şi să-şi constituie un grup organizat în care decid ei ce şi cum. Este un miting care arată care este adevărata majoritate în România, un miting pe care românii l-au cerut”, a declarat, duminică, secretarul general adjunt al PSD Codrin Ştefănescu.

El a menţionat că acesta a fost mesajul cu care au venit la întâlnire liderii organizaţiilor judeţene. ”Cu acest mesaj au venit preşedinţii de judeţe din partea partidului, trimişi de către primarii lor, de către colegii noştri de partid, de către viceprimari, de către şefii de zone, care la rândul lor sunt presaţi de oamenii care ne-au votat să luăm această decizie”, a adăugat Ştefănescu.

El a precizat că toţi colegii prezenţi au cerut organizarea de mitinguri în Bucureşti şi în toate oraşele mari, care vor avea loc în aceeaşi dată, cu începere de la aceeaşi oră.

Citește și: