Diana Grigore
389 vizualizări 15 apr 2019

”Ceea ce s-a întâmplat astăzi în Biroul Senatului este un abuz evident al majorităţii parlamentare PSD-ALDE. Vorbesc de stabilirea moţiunii simple pe justiţie. Sunt mai bine de două săptămâni de la momentul depunerii PNL a moţiunii pe justiţie. Vor mai fi încă dpuă săptămâni până vom avea ocazia să o dezbatem. primul plen pe care Senatul îl va avea este data de 6 mai. De astăzi până pe data de 6 mai, Senatul României nu va mai avea activitate decât în comisii. Mi se pare un abuz fără precedent să nu se dezbată o moţiune simplă”, a declarat Alina Gorghiu.

Ea a reamintit că luni s-a decis amânarea pentru a treia oară a dezbaterii moţiunii Opoziţiei împotriva lui Tudorel Toader

”Evident că de bun simţ era sa ştim cu toţii de ce se amâna. Dacă mă întrebaţi pe mine, singurul motiv este că nu au ajuns încă la o concluzie, anume până când va duce şantajul asupra lui Tudorel Toader ca să publice ordonanţele. Nu este problema mea pana unde vor merge cu jocul politic”, a adăugat senatorul PNL.

Conducerea Senatului a decis, luni, să amâne dezbaterea şi votul moţiunilor simple prin care Opoziţia cere demisia miniştrilor Justiţiei şi Finanţelor, Tudorel Toader şi Eugen Teodorovici, acestea urmând să aibă loc în şedinţa de plen din 6 mai.

foto: Hepta.ro

Citește și: