Valentina Postelnicu
2289 vizualizări 23 iun 2014

Ajuns în holul Senatului, Ilie Năstate a declarat că nu are emoţii, pentru că a câştigat mandatul şi a recunoscut că este pentru prima dată în Senatul României.

”E prima zi când vin aici, este frumos, dar nu ştiu absolut nimic”, spus Năstase, arătând că a citit de câteva ori jurământul, aşa cum e normal şi că îl va citi şi în plen.

Ilie Năstase a declarat că nu prea poate să spună ce îşi propune în Senat, în primul rând pentru că are doar doi ani ân care va fi senator, dar şi pentru că singura comisie în care a mai găsit un loc este cea de politică externă.

”Vroiam ceva la sport, dar sunt ocupate comisiile”, a arătat Ilie Năstase, adăugând că sportul este principalul domeniu de care se va ocupa dacă poate şi va colabora cu cei din comisia de specialitate.

Întrebat cu cine se cunoaşte din colegii senatori, Ilie Năstase a spus: ”Cam cu toţi, dar mă cunosc ei mai bine pe mine”.

Ilie Năstase a spus şi ce părare are despre Casa Poporului: ”Impunătoare, e o clădire cum nu există în lume, e unică, nu?”.

Senatorul Ilie Năstase a depus, luni, jurământul de credinţă în plenul Senatului.

De asemenea, ai depus jurământul Alfred Laurenţiu Antoniu Mihai - PC, ales, la rândul său, în urma scrutinul parţial din 25 mai.

Mihnea Cosmin Costoiu - PSD, ales senator în acelaşi scrutin, nu a fost prezent pentru depunerea jurământului.

 

Citește și: