370 vizualizări 23 aug 2019

Nicolae Marin a devenit rivalul europarlamentarului Dan Nica, după ce a candidat la funcţia de preşedinte al PSD Galaţi. Alegerile interne au fost câştigate în mod clar de Nica, iar Marin susţine că dezbaterea şi competiţia promovate de el au deranjat în partid.

Nicolae Marin mai spune că în PSD sunt multe persoane nemulţumite care nu au curajul să vorbească despre aceste lucruri.

„Într-o democraţie sănătoasă dezbaterea şi competiţia sunt încurajate pentru că aduc progres. Constat că dezbaterile provocate de mine în ultima perioadă în PSD Galaţi au deranjat şi am fost izolat. Pentru binele tuturor am hotărât să renunţ la calitatea de membru PSD şi la funcţia de Chestor al Senatului şi voi activa ca senator independent până când mă voi implica într-un alt proiect politic. Le mulţumesc celor care susţin demersul meu chiar dacă n-au avut curajul să vorbească, deocamdată, în public”, a scris Nicolae Marin pe Facebook.

Nicolae Marin a intrat în PSD în anul 2012 venind de la PP-DD.

În 2016 a fost ales senator pe listele PSD şi, după alegerile europarlamentare, a criticat conducerea partidului, solicitând o „resetare” la nivel local şi central.

Recent, a candidat la funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene PSD, fiind învins clar de Dan Nica.

Citește și: