Gandul.info
Petriana Condrut
Liviu Dadacus - Mediafax
2161 vizualizări 22 nov 2017

Discuţiile dintre preşedintele PSD şi parlamentari sunt legate cel mai probabil de pachetul de legi în Justiţie, în condiţiile în care cei trei aleşi sunt membri ai comisiei speciale ce dezbate aceste legi.

Deputatul PSD Florin Iordache, fost ministru al Justiţiei şi preşedinte al Comisiei speciale pentru legile justiţiei, a precizat, miercuri, că a primit un plic la Comisia juridică a Camerei pe care, însă, nu l-a deschis, dar a solicitat să fie verificat.

Întrebat dacă a primit un plic suspect, Iordache a spus: „La Comisia juridică. Au anunţat staff-ul. Nu l-am văzut. Nu a ajuns la mine”.

„E un plic, s-a primit la Comisia juridică. M-au anunţat şi le-am spus să respecte procedura. Nu ştiu ce este în el. Să verifice”, a adăugat Iordache.

El a făcut aceste declaraţii după ce a părăsit biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, unde fusese convocat alături de Şerban Nicolae şi Robert Cazanciuc.

Parlamentarii PNL au decis, miercuri, să părăsească sala de şedinţă a Comisiei speciale în care erau dezbătute legile justiţiei, criticând modul lipsit de „eleganţă” şi faptul că opoziţia nu se poate exprima.

Comisia specială a decis prin vot să îşi continue şedinţa până la ora 19:00.

Citește și: