„Mă alătur colegilor mei şi organizaţiilor PSD din toată ţara, care au transmis mesaje de unitate şi solidaritate în lupta cu cei care vor să ne destabilizeze.

PSD demonstrează azi că este un partid unit şi puternic, iar colegii care au decis să dezerteze reprezintă doar opinii separate, persoane care pun interesul personal înaintea interesului românilor care ne-au acordat încrederea.

Este firesc să avem o diversitate de opinii, însă nu trebuie să uităm că avem acelaşi scop: acela de a lupta pentru idealurile pentru care românii ne-au investit cu încrederea lor.


Sunt convinsă că tinerii din PSD şi din România ştiu că în viaţă poţi reuşi doar prin muncă, prin responsabilitate şi prin consecvenţă, iar calea uşoară a traseismului este pierzătoare pe termen lung.

Marea provocare este să lupţi pentru o idee alături de colegii cu care ai pornit la drum, nu să fugi atunci când este greu!

PSD rămâne unit şi merge mai departe!”, a declarat Ioana Bran pe Facebook, în contextul unui posibil val de plecări în Partidul Social Democrat.

sursă foto portret: Wikipedia 


 

Citește și: