515 vizualizări 13 oct 2019

Iohannis: Dacă există ceva ce seamănă cu un stat paralel în România, atunci acesta se numeşte PSD

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat la Timiş, în cadrul Adunării Regionale a organizaţiilor PNL regiunea Vest, că statul paralel este PSD, partid pe care îl consideră în continuare un adversar puternic, "adânc înşurubat în structurile statului".

Klaus Iohannis, către PNL: Veţi guverna cu un guvern de tranziţie

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat la Timiş, în cadrul Adunării Regionale a organizaţiilor PNL regiunea Vest, că PNL va guverna cu un Executiv de tranziţie şi să se aştepte la atacuri din partea PSD. Iohannis a mai spus că nu se vor tăia pensiile şi salariile, aşa cum spun social democraţii.
 

Ludovic Orban: Va veni la putere o forţă politică care respectă libertatea

Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat duminică, la Timişoara, la Adunarea Regională a organizaţiilor PNL regiunea Vest, eveniment la care participă şi Klaus Iohannis, că la putere va veni o forţă politică care respectă libertatea, făcând referire la dosare nesoluţionate, cum e cel al Revoluţiei.

Raluca Turcan: Trebuie să spunem ce am găsit, că s-ar putea nu doar vistieria să fie goală

Prim-vicepreşedintelui PNL Raluca Turcan a declarat, duminică, la Timişoara, la Adunarea Regională a organizaţiilor PNL regiunea Vest, eveniment la care participă şi Klaus Iohannis,că liberalii trebuie să spună ce au găsit la guvernare.

Alina Gorghiu: PNL este mai pregătit ca oricând să preia guvernarea

Alina Gorghiu a declarat duminică, la Timişoara, la Adunarea Regională a organizaţiilor PNL regiunea Vest, eveniment la care participă şi Klaus Iohannis, că liberalii sunt pregătiţi să guverneze mai mult ca oricând. Iohannis urmează să naunţe marţi noul premier.

Ştirea iniţială. Reuniunea va avea loc la Sala Polivalentă Constantin Jude, conform unui comunicat de presă al reprezentanţilor PNL, remis MEDIAFAX.

Pe lângă şeful statului, la reuniune vor mai lua cuvântul preşedintele PNL Ludovic Orban, prim-vicepreşedinţii PNL Raluca Turcan şi Rareş Bogdan, vicepreşedintele Senatului Alina Gorghiu, vicepreşedintele PNL Gheorghe Falcă, şi preşedintele PNL Timiş Nicolae Robu.

Klaus Iohannis a mai participat, în această perioadă, la întâlnirile regionale ale organizaţiilor PNL din Bucureşti, Braşov, Iaşi, Cluj-Napoca, Craiova şi Constanţa.

Campania pentru alegerile prezidenţiale a început oficial sâmbătă, 12 octombrie, şi se încheie pe 9 noiembrie.

Scrutinul are loc pe 10 noiembrie, iar votul pentru al doilea tur a fost programat pentru data de 24 noiembrie. Românii din străinătate vor vota între 8 şi 10 noiembrie şi, la al doilea tur, între 22 şi 24 noiembrie.

Citește și: