655 vizualizări 13 nov 2019

„Acea declaraţie a fost interpretată, dar între timp costat că este o sintagmă folosită într-o notă glumeaţă. Nu a fost intenţia mea, sper că nu s-a simţit nimeni jignit", a spus Klaus Iohannis.

Întrebat cu privire la casele pe care le are în proprietate şi la care face referire şi contracandidata sa, Iohannis a completat: "Nu este nicio vulnnerabilitate. Doamna Dăncilă este prost informată. Eu nu am nicio problemă, nici în civil, nici în penal, nu sunt şase, sunt cinci case între timp, fiindcă una a fost eliminată. Acea problemă a apărut când am apărut în politică, a fost creată de PSD. Câtă inventivitate la PSD, dacă din 2000 tot cu asta au ieşit. Sunt un om cinstit, le-am cumpărut legal şi cinstit, iar acele chestiuni care s-au dezbătut în justiţie sunt chestiuni de procese civile, spunea doamna Dăncilă că sunt chestiuni de penal, eu nu am avut niciodată chestiuni penale. Nu am nimic de ascuns".

Răspunsul cu privire la „Ghinion" vine la 5 ani de la momentul în care Klaus Iohannis a participat la emisiunea Gândul. La acea vreme, întrebat ce gândeşte un profesor când aude că un alt cadru didactic a putut cumpăra din salariu şase case, Iohannis, a răspuns ”ghinion”. Şi a completat ulterior: ”ghinion pentru mine”.

 

 

Citește și: