Adriana Mit
543 vizualizări 17 mai 2019

Klaus Iohannis le-a spus, vineri, la Timişoara, studenţilor, că săptămâna viitoare vor avea ocazia să voteze, unii poate pentru prima dată.

„Este o oportunitate de a vă face vocea auzită în configurarea direcţiei ţării noastre, precum şi a Europei în ansamblul său. Vă încurajez să o faceţi. Deşi din multe puncte de vedere Timişul este în fruncea ţării, prezenţa la vot a fost o excepţie. Astăzi ne confruntăm cu consecinţele nefaste ale absenteismului, aşa că, dragi studenţi, mergeţi la urne şi apăraţi-vă interesele”, a afirmat preşedintele.

Acesta i-a îndemnat pe studenţi să nu îi lase „pe cei care promit multe, însă fac puţin” să le frâneze dezvoltarea ca românii şi ca europeni.

Potrivit preşedintelui, mai este nevoie ca şi cei care guvernează România să înţeleagă că situaţia din educaţie este „dezastruoasă” şi nu mai poate continua.

„Dacă nu ştiu sau / şi nu vor să facă lucrurile mai bine, atunci să plece şi să lase loc altora care se pricep, pentru că nu ei, ci românii sunt cei care vor plăti pentru aceste eşecuri”, a spus preşedintele.

 

 

 

Citește și: