Alexandru Costea
199 vizualizări 10 aug 2019

„Sper să obţin număr suficient de semnături dar sunt optimist în această privinţă. PNL este foarte hotărât să facă o acţiune ca lumea şi credem, aşa cel puţin mi-a spus conducerea partidului, că ajungem la cel puţin numărul de semnături din 2014", a spus Klaus Iohannis, prezent sâmbătă în Piaţa Universităţii din Capitală.

 

Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat: „Zeci de mii de membri şi susţinători ai PNL se vor implica în această campanie pe care o dorim ca o amplă consultare publică cu cetăţenii români, ca posibilitatea instituţionalizării unui dialog permanent cu cetăţenii români pe toată perioada care va urma. Îl susţinem pe preşedintele Klaus Iohannis pentru un nou mandat la Cotroceni, pentru a garanta fiecărui român o Românie puternică".

Ştirea iniţială

Preşedintele Klaus Iohannis va fi prezent în Piaţa Universităţii din Bucureşti, sâmbătă, de la ora 11:30, la startul campaniei de strângere de semnături pentru prezidenţiale. La eveniment vor participa preşedintele PNL, Ludovic Orban şi prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan.

Preşedintele Klaus Iohannis va fi prezent, sâmbătă, ora 11:30, în Piaţa Universităţii la campania de strângere de semnături pentru susţinerea candidaturii sale la alegerile prezidenţiale, potrivit Administraţiei Prezidenţiale.

Partidul Naţional Liberal începe de la ora 11.00, în Piaţa Universităţii, campania de strângere de semnături.

În Piaţă vor fi prezenţi şi vor susţine declaraţii de presă preşedintele PNL, Ludovic Orban, prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, secretarul general, Robert Sighiartău, preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, precum şi preşedinţii filialelor de sector ale PNL.

Klaus Iohannis şi-a lansat candidatura pentru alegerile prezidenţiale din toamnă, joi, la Consiliul Naţional PNL, care a avut loc la Romexpo.

s

Citește și: