Monica Mihai
5752 vizualizări 2 feb 2019

”Problema este că ceva e în neregulă, pentru că nu văd de ce trebuia înainte de începerea sesiunii. Există posibilitatea ca undeva, nu ştiu, prin laboratoare, să se pregătească o moţiune de cenzură şi să cadă guvernul chiar la începutul sesiunii. Prea... ascultaţi, vom mai vedea, e ceva în neregulă, cu o săptămână înaintea sesiunii... e nefiresc. Rămâne ca o profeţie. E ceva. Se pregăteşte ceva," crede Ion Cristoiu.

Jurnalistul atrage atenţia că migraţia dinspre PSD spre Pro România s-a accentuat cu câteva zile înainte de începerea noii sesiuni parlamentare şi nu este exclus ca totul să facă parte dintr-un scenariu mai amplu, care să ducă la căderea actualului guvern şi instalarea unui Cabinet preferat de Cotroceni.

"Pentru că, repet, trecerea lor în săptămâna dinaintea sesiunii, în precipitare, aşa, parcă e un plan. Ziua şi trecutul, ziua şi trecutul, nu are justificare. Încă o dată, de ce acum şi nu peste o săptămână? Dacă ar fi alegeri săptămâna viitoare, ai spune... dar aşa... E clar că e o trecere în legătură cu această sesiune, la care liberalii deja au anunţat că vor depune moţiune de cenzură. Nu e exclus ca, în sfârşit, să avem celebrul ”guvern al meu”, visul domnului preşedinte, ”guvernul meu", adaugă Cristoiu.

În ultimele zile, şi-au anunţat plecarea din PSD spre partidul lui Victor Ponta mai mulţi parlamentari, printre care Mihai Tudose, Georgian Pop sau Corina Bogaciu.

Interviul integral cu jurnalistul Ion Cristoiu va fi difuzat de Mediafax şi Gandul astăzi, la ora 17.00.

 

Citește și: