327 vizualizări miercuri, 20:46

”Să nu subestimaţi PSD niciodată, chiar dacă PSD la ora asta pare că e slăbit. Nu subestimaţi PSD, pentru că eu sunt convins că vom câştiga alegerile locale”, a declarat la Antena 3 secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu.

El a mai spus că parlamentarii social-democraţi nu vor vota, în eventualitatea că guvernul condus de Ludovic Orban, un alt cabinet condus de liberali.

”Cum să votăm? Mergem la anticipate. Nu ne e frică de anticipate. Noi spunem că e un atentat la democraţie. Pe noi ne ajută foarte mult alegerile locale”, a mai spus Paul Stănescu.

Premierul şi preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat că a stabilit, împreună cu preşedintele Klaus Iohannis, organizarea mai devreme de termen de alegeri parlamentare.

Şeful statului a spus miercuri că "merită" ca România să aibă anticipate.

"Nu se intră în nicio criză politică, se intră într-o procedură care face ca românii să îşi poată exprima votul şi pentru Parlamentul României. Dacă se vor face paşi în această direcţie, vor exista consultări formale. Merită să avem anticipate. Este vorba de un an întreg, în care, dacă ne mişcăm bine putem avea alegeri anticipate şi putem face exact ceea ce îşi doresc românii – să avem altă putere, altă majoritate şi să venim cu soluţii rapide, realiste în interesul românilor", a explicat Iohannis.

 

Citește și: