240 vizualizări 30 oct 2017

Şedinţa a început la ora 16 şi încă se află în desfăşurare.

Motivul convocării şedinţei a fost faptul că preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, pleacă marţi în străinătate, iar liderii coaliţiei au decis să aibă o discuţie pe marginea bugetului înainte de plecarea acestuia.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, este aşteptat de către deputaţii social-democraţi la un club din Floreasca, unde au fost invitaţi pentru a celebra împreună împlinirea de către Dragnea a 55 de ani.

„Suntem cu toţii, membrii grupului PSD din Cameră, invitaţi alături de domnul preşedinte la o întâlnire prilejuită de ziua domniei sale, fapt care ne dă posiblitatea să-i spunem direct «La Mulţi Ani!» dacă prin alte mijloace am făcut-o fiecare", a declarat preşedintele Comisiei de Muncă din Cameră, deputatul PSD Adrian Solomon, înainte de a pleca la petrecere.

Întrebat de jurnalişti dacă apreciază că este o zi oportună, având în vedere că pe 30 octombrie se împlinesc doi ani de la tragedia din Colectiv, Solomon a spus: „Nu vom merge acolo să dănţuim în vreo horă. Putem să ne întâlnim şi cu sobrietatea necesară momentului respectiv”.

Citește și: