Alexandra Mortu
1183 vizualizări 9 dec 2019
Acesta a susţinut faptul că s-a ajuns la concluzia că decizia de a o susţine pe Viorica Dăncilă drept candidat PSD în cura pentru alegerile prezidenţiale a fost una greşită. 
 
„Au fost decizii greşite luate de PSD după pierderea alegerilor europarlamentare. Ar fi fost alţi paşi de făcut. Nu sunt unul dintre cei care consideră că ar fi trebuit să ieşim imediat de la guvernare. De fiecare dată când preşedintele partidului a fost şi premier, şi aici mă refer la Adrian Năstase, a fost o logică, guvernarea a funcţionat foarte bine. Totuşi guvernul Năstase fără doar şi poate a fost unul dintre guvernele bune ale României. În acel moment partidul nu vedea altă candidatură decât Adrian Năstase(...).
 
A urmat în oglindă Victor Ponta, de asemenea o guvernare bună. Decizia Victor Ponta de a candida el şi nu Crin Antonescu s-a dovedit o decizie greşită şi am pierdut alegerile.
 
În zilele noastre, după europarlamentarele pierdute de PSD, eu am fost unul dintre susţinătorii ca doamna Viorica Dăncilă să devină şi preşedinta partidului, în aceeaşi logică(...). Decizia ca dânsa să fie şi candidat a fost una greşită! Ar fi trebuit ca PSD să fie mult mai curajos”, a declarat Marcel Ciolacu, duminică seară, la Antena 3, potrivit a1.ro. 
 
„PSD nu a reuşit să treacă peste orgoliul de a avea candidat, cu toate că am intrat în alegeri într-o situaţie nu tocmai confortabilă”, a mai spus noul lider PSD.
 
Congresul pentru alegerea noului preşedinte al Partidului Social Democrat ar urma să aibă loc cel mai probabil în luna februarie.

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Citește și: