58 vizualizări 18 nov 2019

Preşedintele PMP Brăila, Viorel Botea, îi îndeamnă pe simpatizanţii partidului să voteze în turul doi al alegerilor prezidenţiale cu Klaus Iohannis, cu toate că, în opinia lui, preşedintele nu trebuia să accepte numirea Vioricăi Dăncilă în funcţia de premier şi trebuia să fie mai atent la relaţia cu Republica Moldova.

„Trebuia să fie mai incisiv vizavi de justiţie, de numirea prim-ministrului. Comparativ cu preşedintele Traian Băsescu, care a fost un preşedinte jucător, este o mare diferenţă. Incisiv trebuia să fie preşedintele Iohannis în anumite momente ale mandatului său. Mă refer la numirea lui Dăncilă, numirea unor miniştri, trebuia să fie mai atent inclusiv în relaţia cu Republica Moldova. Acum la Chişinău avem Guvern pro rus şi noi nu am făcut nimic. Totuşi, subliniez, noi suntem de dreapta şi îl sprijinim pe preşedintele Iohannis”, a declarat, pentru MEDIAFAX, preşedintele PMP Brăila, Viorel Botea.

Susţinerea lui Klaus Iohannis în turul doi al alegerilor prezidenţiale nu va schimba strategia filialei brăilene a PMP. În plan local, organizaţia va „merge în continuare alături de toţi brăilenii în toate proiectele pe care le avem de votat şi le avem de discutat în Consiliul Judeţean şi în consiliile locale”, a spus Viorel Botea în cadrul unei conferinţe de presă.

 

Citește și: