Cristian ANDREI
737 vizualizări 16 nov 2014

Coordonatorul campaniei electorale a lui Victor Ponta, preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a votat pe listele suplimentare în Capitală, el având domiciliul în judeţul Teleorman. Pesedistul a venit la vot însoţit de secretarul general al PSD, Andrei Dolineschi. 

Liviu Dragnea a completat declaraţia pe proprie răspundere că nu a mai votat şi în altă parte în faţa camerelor de televiziune, întreaga operaţiune durând aproximativ două minute. 

”Sper să vină lumea la vot şi să voteze româneşte”, a fost primul mesaj exprimat de Liviu Dragnea, la câteva secunde după ce a introdus buletinul de vot în urnă. 

Preşedintele exectuvi al PSD a spus că a votat pentru un preşedinte care nu este fricos şi care nu fuge de nicio confruntare. 

”Este posibil să fie mai mare prezenţa la vot, de prezenţă nu ştiu, puţin peste primul tur cred. Sper să vină lumea la vot şi să voteze româneşte.  Este bine ca oamenii să vină cât mai mult la vot pentru un preşedinte român şi viu”, a transmis Liviu Dragnea după ce a ieşit din secţia de votare.

El a remarcat că în secţia de votare unde şi-a exprimat opţiunea electorală nu erau votanţi, subliniind că va avea grijă de votul pe listele suplimentare în judeţul Teleorman. 

”Uitaţi-vă aici nu e nimeni. La Alexandria sper să se înţeleagă că nu este un oraş turistic, să avem mai multă grijă”, a declarat social-democratul. 

În privinţa condiţiilor meteo, el l-a citat pe Traian Băsescu: ”citez dintr-un clasic, toamna nu-i va vara, dar nu plouă, nu este furtună”.

 

Citește și: