Ionel Dancu
4658 vizualizări 17 sep 2018

Întrebat dacă este dispus să facă un pas în spate dacă i se cere, liderul PSD a răspuns: ”S-a discutat de multe ori asta la noi în partid, s-a discutat şi la Congres, s-a discutat şi la miting, s-a discutat şi la alte Comitete Executive. Tot timpul revine această problemă care vine din afara partidului, din păcate. Până acum nu (mi s-a cerut să fac un pas în spate - n.r.), dar nu este imposibil. Pe mine mă interesează foarte mult să ducem la capăt programul de guvernare, nu mofturile unora sau altora, şi nici temele impuse de Iohannis".

”Funcţia de preşedinte al partidului nu se ia cu japca, se ia prin vot, printr-un vot masiv şi nu poţi să o tranzacţionezi ca la piaţă", a adăugat Dragnea.

”Nu mai trebuie lungită foarte mult (decizia privind convocarea unei şedinţe a CExN - n.r.). Am vorbit cu foarte mulţi colegi, am vorbit şi azi, o să vorbesc şi mâine, şi o să decidem", consideră acesta. Întrebat dacă există scrisoarea contestatarilor despre care se tot vorbeşte, Dragnea a ridicat din umeri.

”Nu ştiu, eu am vorbit cu majoritatea colegilor care au avut şi poziţii în sensul ăsta, care urmează să aibă poziţii în continuarea în sensul ăsta. Cu toţi cu care am vorbit ideea este să închidem toate aceste discuţii, pentru că avem de aprobat un pachet de proiecte la CExN, sunt cele din programul de guvernare de care trebuie să ne ocupăm, nu de discuţii din astea fără sfârşit", a precizat acesta.

Dragnea nu vede bine deloc discuţiile din spaţiul public legate de tensiunile în PSD.

 

 

Citește și: