Adriana Mit
1308 vizualizări 12 iul 2018

“Am urmărit declaraţiile domnului Dragnea de aseară. Am crezut că domnul Dragnea şi-a dedicat o oră întreagă aseară în emisiunea la care a participat pentru domnul Iohannis. A vorbit exclusiv despre preşedintele României. Evident că asta nu înseamnă un profil de om de stat şi de om care conduce majoritatea parlamentară şi indirect Guvernul României, ci este un profil de om bolnav, de obsedat. Realmente de obsedat, şi o spun la modul serios pentru că sunt colegi ai domniei sale care încă îl mai sprijină, care ar trebui să fie îngrijoraţi de genul acesta de reacţie”, a afirmat Alina Gorghiu.

Senatorul PNL a mai precizat că Liviu Dragnea are un astfel de comportament pentru că “simte fiorul finalului”, în condiţiile în care ar mai avea două dosare penale care ar urma să fie supuse analizei pentru redeschidere.

Evident că există scuze, dar nu suficiente pentru a justifica comportamentul său. A făcut chiar domnia sa public faptul că mai are două dosare penale care urmează să fie supuse analizei pentru redeschidere, unul pe numele Dragnea, unul pe numele companiei cu care a devalizat jumătate de Românie, Tel Drum, în septembrie. Deci presiunea pe Liviu Dragnea este una foarte mare şi el ştiindu-se vinovat de aceste lucruri nu are de ales decât să ameninţe pe toată lumea de dimineaţă până seara, aşa face orice om care simte fiorul finalului. Raţiunea şi echilibrul nu sunt, din punctul meu de vedere, compatibile cu profilul lui Liviu Dragnea, iar problemele lui nu au rezolvare indiferent cât de mult l-ar ameninţa cu suspendarea pe actualul preşedinte al României. Am văzut însă o nuanţă aseară, nu doar pe Klaus Iohannis îl ameninţă, lucrul acesta îl face de vreun an şi jumătate, l-a ameninţat indirect şi voalat şi pe Călin Popescu Tăriceanu. Pentru că miza lui absolută este să se emită acel act numit ordonanţă de urgenţă pe Legile Justiţiei şi pe Codul Penal. Cred că visează dimineaţa, la prânz şi seara acest lucru”, a declarat Alina Gorghiu.

Citește și: